Roy Keane aangevallen in Emirates Stadium; Micah Richards schiet te hulp (2024)

Table of Contents
Meer nieuws Meer sportnieuws
Roy Keane aangevallen in Emirates Stadium; Micah Richards schiet te hulp (1)

Tom Rofekamp

Laatste update:

Roy Keane is zondag aangevallen door een fan in het Emirates Stadium, zo meldt onder meer de Daily Mail. De 52-jarige analist was onderweg naar het veld voor de nabeschouwing van Arsenal - Manchester United (3-1) toen een man hem een kopstoot uitdeelde. De man moest daarna in bedwang gehouden worden om serieus letsel aan te kunnen richten. Op beelden die rondgaan op X is te zien hoe Micah Richards zijn collega te hulp schiet.

Volgens de Daily Mail wachtte Keane na afloop van het duel op een lift toen het voorval plaatsvond. De man confronteerde Keane, deelde hem een kopstoot uit en raakte hem daarbij op zijn borst en kin. Voordat de oud-middenvelder van onder meer Manchester United serieuze schade kon oplopen sprong Richards in de bres. Keane's collega-analist hield de man in bedwang, maar kon niet voorkomen dat die wegkwam voordat de beveiliging ter plaatse was.

Micah Richards was not having it omds ???????? pic.twitter.com/bjXnmzsljq

— Sjayy ?? (@sjayy24s) September 3, 2023

Het voorval vond naar verluidt plaats rond de 88ste minuut, toen het pleit nog niet was beslecht in Londen. Declan Rice zorgde in minuut 96 voor de beslissing. Keane verscheen na afloop 'gewoon' voor de camera van Sky Sports en werd daarbij vergezeld door Richards. Het incident wordt momenteel onderzocht door de politie, zo laat de zendergroep weten aan de Daily Mail.

Niet alleen buiten het veld was er genoeg te beleven in het Emirates Stadium. Marcus Rashford opende in minuut 27 de score namens de bezoekers, voordat Martin Ødegaard de stand 35 seconden later alweer gelijktrok. Alejandro Garnacho leek United vlak voor tijd het volle pond te bezorgen, maar zag zijn treffer afgekeurd worden door de VAR. Rice en invaller Gabriel Jesus hielden de punten vervolgens in Londen.

Premier League

Meer nieuws

Manchester United bereikt akkoord over vertrek Greenwood en ontvangt riante som10:3510.07.20246Onbetwiste basisspeler PSV kan naar alle grote competities verkassen deze zomer10:0810.07.20247Spotgoedkope Van de Beek kan United na transfer alsnog vele miljoenen opleveren09:4710.07.202411Ronald Koeman deelt hoeveel procent kans Nederlands elftal maakt tegen Engeland09:3010.07.202413Teleurstellende aankoop van Mislintat hint op langer verblijf bij Ajax09:1410.07.202421Vermoedelijke XI Nederland - Engeland: Koeman kiest tussen Malen en Bergwijn09:0010.07.202456

1

2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli

Reacties

Sulejmanii

4 september 2023 om 07:28

Die zogenaamde "fan" heeft heel veel gelukt, die Micah Richards was klaar om corrigende tikken uit delen. Goed van Roy Keane dat hij er weer gewoon stond, maar dat is natuurlijk ook nooit een poesje geweest. Die hooligan opgespoord worden, en gebanned worden voor het leven. In Engeland maken ze echt korte metten met het Hooligan tuig!

Rochus

4 september 2023 om 07:44

De gevangenis zou vol zitten als je deze mensen zou opsluiten. Ik ben het met je eens, maar als je ziet wat er gemiddeld op straat gebeurt, overdag en als je op stap gaat dan kun je er elke dag wel ik weet niet hoeveel in het gevang gooien.

GluubsterTJ

4 september 2023 om 08:28

Wat bezielt je in hemelsnaam? Hoeveel stappen moet je in je hoofd negeren om dit maar gewoon onwetend tot uitvoer te brengen? Wat een idioot weer.

Soms vraag ik mij af waarom er een logo op een fles bleek/chloor staat dat je het niet kunt drinken. Nu weet ik het weer, voor dit soort mensen.😊

Sulejmanii

4 september 2023 om 10:17

Netalsvroeger en Samcro eens, maar kijk ook wat Rochus aangeeft. Al het tuig kan je niet kwijt.

Sulejmanii

4 september 2023 om 10:18

+1 Gluub, persoonlijk noem ik het geen mensen die dat soort dingen doen. 😊

Samcro

5 september 2023 om 09:37

Sulejmanii, mijne was sarcastisch maar is door een Nsb'er gemeld en dus verwijderd. Ik deel dezelfde mening als Rochus, daarom een wat ridicule reactie over 'kop eraf' omdat ik het opsluiten van zo iemand niet aan wil moedigen aangezien het ons dan alleen maar meer geld kost. Een fikse boete en levenslang uitsluiten van het bezoeken van wedstrijden (van Arsenal of alle clubs) zou mij een betere oplossing lijken.

"die zogenaamde "fan" heeft heel veel gelukt, die Micah Richards was klaar om corrigende tikken uit delen."

Dubbel geluk, want als ik mij niet vergis, heeft Roy ook nog eens op hoog niveau gebokst. Die zou ook paar keer goed kunnen uithalen.

Sulejmanii

4 september 2023 om 10:21

MrKrillin zo is het maar net. 😊

mansje82

4 september 2023 om 11:44

Keane was op het veld geen poesje. Maar in het normale leven heeft hij werkelijk niets op zijn kerfstok. Dit zijn geen fans, gewoon gekken.

PorQue

4 september 2023 om 07:51

Ik zou nooit met iemand ruzie zoeken maar ik zou vooral geen ruzie zoeken met Roy Keane en kleding kast Micah Richards.

Vegitosan

4 september 2023 om 09:06

Betwijfel of Richards kan vechten. Ja het is een blok beton 2 bij 2 meter , maar dat zegt haast niks.
Ik lees hierboven dat Keane heeft gebokst op hoog niveau, dan zou ik eerder bang zijn voor Keane, zelfs op zijn leeftijd.

Sulejmanii

4 september 2023 om 10:20

Dat klopt, maar ik ben overuigd dat Richards ook zijn mannetje had gestaan voor zijn mensen.

PorQue

6 september 2023 om 00:01

Richards is overduidelijk geen bangerd. Hij is groter en zwaarder dan dat ik ben. Ik maak geen schijn van kans.

TheRoscoe

4 september 2023 om 12:02

Nee, met Keane ben je dan je leven niet zeker. Ik weet niet of ik het lef of idioot moet noemen, maar de grens tussen de twee termen werden behoorlijk vervaagd gisteren in de Ems.

Elendil

4 september 2023 om 08:00

Ik vind het vooral opvallend dat er wel weer een filmpje is, maar dat die gast toch weg is gekomen. Zou liever alleen een verhaaltje hebben gehad met als einde “de omstanders zorgden ervoor dat de man niet weg kon komen en in de kraag kon worden gevat”.

ProTukker

4 september 2023 om 08:28

Ik had liever een verhaaltje gehad dat eindigde op ‘keane en Richards slaan man verrot’

ikbenjouniet

4 september 2023 om 09:32

Je snapt toch ook wel dat in deze tijd van internet en social media dat als je mensen alleen maar helpt zonder het te filmen en te posten het slecht is voor je image en je geen likes kan scoren.
Dat is waar het om draait tegenwoordig, gezien worden en likes scoren, of je dat nu doet over de rug van een ander maakt niet uit.
Vandasr het filmpje en niemand die helpt/ingrijpt/reageerd.

fiorenoord

4 september 2023 om 09:12

“De man moest daarna in bedwang gehouden worden om serieus letsel aan te kunnen richten.”
Weet dat het maandagochtend is, maar dit is wel erg lullig opgeschreven.

Nu staat er dat ze die man hebben vastgehouden om hem even flink te mishandelen. Roy Keane aangevallen in Emirates Stadium; Micah Richards schiet te hulp (34)

DialSquare

4 september 2023 om 11:08

Er lopen echt te veel aso's rond in voetbalstadions.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

");newComment = newComment.concat("","");newComment = newComment.concat("","#");newComment = newComment.concat("",commentNumber);newComment = newComment.concat("","

");newComment = newComment.concat("", "

");newComment = newComment.concat("", commentText);newComment = newComment.concat("", "

Roy Keane aangevallen in Emirates Stadium; Micah Richards schiet te hulp (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 6520

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.